Organisatie


Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders, gevestigd in Terneuzen en Tilburg, is u graag van dienst in Zuid-Nederland. Onze kennis is gestoeld op ruim een halve eeuw ervaring. Wij staan voor ambtshandelingen van hoge kwaliteit, onafhankelijkheid bij de uitvoering van beslag- en executiemaatregelen, daadkracht, menselijkheid en betrouwbaarheid. Uitgangspunten in onze dienstverlening zijn transparantie en zorgvuldigheid. Daarbij realiseren wij ons dat wij het visitekaartje zijn van onze opdrachtgevers.

Snelle en efficiĆ«nte dienstverlening, dat is wat u van Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders kunt verwachten. Wij kennen de regio; niet alleen de gewoontes maar ook de bedrijven en de bewoners. Hiervan profiteren onze relaties dagelijks; wij bieden u de kortste weg naar de (gerechtelijke) incasso van uw vorderingen.

Aan Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders zijn de volgende gerechtsdeurwaarders verbonden:

  • Arnold van Damme, gerechtsdeurwaarder,
  • Pascal Jansen, gerechtsdeurwaarder,
  • mr. Pascal van Damme, toegevoegd gerechtsdeurwaarder,
  • mr. Thomas Leegwater, kandidaat gerechtsdeurwaarder.

De combinatie van functies binnen ons kantoor werkt in uw voordeel. Wij bieden immers niet alleen diensten op het gebied van incasso, juridisch advies en gerechtelijke procedures maar kunnen u, als openbaar ambtenaar, ook in het vervolgtraject bijstaan. Veel debiteuren weten dit en kiezen alleen daardoor al in een vroeg stadium voor een bevredigende oplossing voor beide partijen.